Święty Mikołaj w naszej Placówce

Zdjęcie przedstawia dzieci z placówki ustawione do zdjęcia z świętym Mikołajem oraz prezentami od Niego.

4 grudnia Mikołaj odwiedził wychowanków Specjalistycznej Placówki Wsparcia Dziennego w Radłowie. Punkt 15:00 młodsza grupa dzieci zgromadziła się w remizie OSP w Radłowie oczekując św. Mikołaja, który lądował właśnie na lotnisku Kraków Balice. W atmosferze wspólnej zabawy i pysznego poczęstunku oczekiwaliśmy naszego Gościa, który nie zawiódł grzecznych dzieci i przywiózł śliczne prezenty. O godz. 17:30 ze św. Mikołajem spotkała się grupa dzieci starszych, która również obdarowana została prezentami.

Składamy serdeczne podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili się do uświetnienia tego spotkania zwłaszcza właścicielowi firmy JANPOL – Panu Janowi Pięta, właścicielowi firmy WITOSPOL – Panu Józefowi Szwiec oraz Panu Pawłowi Moskal za okazaną życzliwość i wsparcie finansowe. Dziękujemy także rodzicom za zaangażowanie, zwłaszcza Pani Annie. M. Kędzior za uwiecznienie chwil z Mikołajem na fotografiach. Za ogromny wkład pracy do późnych godzin nocnych dziękujemy także pomocnikom św. Mikołaja bez których ten dzień nie byłby tak wspaniały.