Sukces naszych wychowanków

Zdjęcie przedstawia dzieci z placówki na scenie wraz z prowadzącym podczas ogłoszenia wyników konkursu muzycznego. W tle widnieje plakat z Jezusem Miłosiernym.

Z radością informujemy, że Zespół Wokalny AMOS, który tworzą wychowankowie naszej Placówki, zajął III miejsce w V Ogólnopolskim Festiwalu Pieśni i Piosenki Religijnej „Miłosierdzie Boże wyśpiewać chcę”! Utworem „Kocham Cię Panie mój” nasi mali artyści podbili serca jurorów i dostarczyli sporo wzruszeń zgromadzonej publiczności! Grupa po raz pierwszy musiała zaprezentować się przed wymagającym jury i zmierzyć z ogromną konkurencją – poziom, jaki reprezentowali wszyscy uczestnicy festiwalu był naprawdę wysoki. Ostatecznie zespół zajął zaszczytne miejsce na podium w kategorii zespoły dziecięce z czego jesteśmy ogromnie dumni! Po raz kolejny udowodniliście, że macie ogromny talent i jesteście w stanie zdobywać nagrody w tak prestiżowych konkursach! Czujemy, że udział w kolejnych edycjach festiwalu już na stałe zapisze się w tradycji Placówki! Dziękujemy Wam kochani za odwagę i zaangażowanie, wychowawcom SPWD za przygotowanie występu oraz organizatorom festiwalu za tak wspaniałą i przyjazną atmosferę w trakcie przesłuchań.

Podsumowanie festiwalu oraz fotorelację można znaleźć tutaj:
A pod linkiem znajdziecie Państwo nagranie z występu naszego zespołu podczas festiwalowego przesłuchania:
Zachęcamy do obejrzenia!