Praca z dziećmi na odległość jest możliwa

Obraz przedstawia prezenty dla wychowanków SPWD. W których znajdują się m. in. materiały edukacyjne, karty pracy dla dzieci, indywidualne opracowanie ćwiczeń logopedycznych, poradniki dla rodziców itp.

Praca z dziećmi na odległość jest możliwa. Prawie 60 wychowanków Specjalistycznej Placówki Wsparcia Dziennego w Radłowie  otrzymało pakiety terapeutyczne. W środku zalazły się materiały edukacyjne, karty pracy dla dzieci, indywidualnie opracowane ćwiczenia logopedyczne, poradniki dla rodziców oraz zestawy kreatywne do realizacji zajęć artystycznego rękodzieła. W pakiecie znalazły się też środki ochrony indywidualnej dla dzieci (pachnące mydełka i truskawkowo – dinozaurowe maseczki ochronne) oraz coś pysznego. Mamy nadzieję, że otrzymane materiały sprawią dzieciom radość. Podzielcie się z nami efektami swojej pracy. Będziemy wdzięczni za przesłanie zdjęć, to dla nas także jedna z form dokumentacji.