Placówka na deskach teatru

Obraz przedstawia salę teatralną z widownią, na scenie widnieją aktorzy jak i dzieci z placówki, które brały w tym dniu udział w przedstawieniu.

Długo wyczekiwany finał warsztatów teatralnych „SŁOŃCE W TEATRZE” za nami. Przez dwa tygodnie dzieci pod okiem aktorów, scenografów i muzyków szlifowały swój warsztat aktorski podczas warsztatów teatralnych zorganizowanych przez Teatr im. Ludwika Solskiego w Tarnowie (projekt dofinansowany przez Urząd Miasta Tarnowa). Na deskach Solskiego podczas premiery spektaklu „Scenek kilka, jak się pozbyć z lasu Wilka” wystąpili także Wychowankowie Placówki Wsparcia Dziennego w Radłowie. Aktorzy dostrzegli i docenili talent naszych wychowanków, przydzielając kilkorgu z nich główne role! 10 VII na Dużej Scenie odbył się finał warsztatów, kończący teatralną przygodę. Były niesamowite emocje, adrenalina, czerwony dywan, pełna widownia, nieustające brawa, łzy wzruszenia, dumy i szczęścia.

Serdecznie dziękujemy Organizatorom, wspaniałym aktorom, scenografom i wszystkim, którzy włożyli mnóstwo serca w pracę z dziećmi. Dziękujemy mieszkańcom Radłowa, którzy zasiedli na widowni by podziwiać efekt wieńczący ciężką pracę naszych dzieci. Dziękujemy wychowankom Placówki Wsparcia Dziennego w Radłowie za trud pracy, otwartość, zaangażowanie i profesjonalizm w udzielaniu wywiadów dla radia, telewizji i prasy. Jesteśmy z Was dumni!