Dostawa artykułów spożywczych postępowanie czwarte

Stowarzyszenie na rzecz przeciwdziałania zjawiskom patologii społecznej „AMOS”, z siedzibą ul. Głowackiego 6/43, 33-100 Tarnów zaprasza do składania ofert w postępowaniu pn. dostawa artykułów spożywczych dla wychowanków Specjalistycznej Placówki Wsparcia Dziennego w Radłowie – w ramach projektu pn.: „Prowadzenie placówki wsparcia dziennego w formach połączonych – specjalistycznej i opiekuńczej- dla dzieci i młodzieży z terenu gminy Radłów w latach 2018 – 2020”.. Szczegóły zawarte są w dokumentach Zamówienia:

Informacja o wyborze oferty

TUTAJ

Informacja z otwarcia ofert

TUTAJ

Czytaj więcej: Dostawa artykułów spożywczych postępowanie czwarte

Rekrutacja na stanowisko instruktora pływania

Stowarzyszenie na rzecz przeciwdziałania zjawiskom patologii społecznej „AMOS”, działające w przedmiotowym postępowaniu jako Zamawiający zaprasza do złożenia ofert na: Usługa świadczenia specjalistycznych usług instruktora pływania na potrzeby Specjalistycznej Placówki Wsparcia Dziennego (SPWD) w Radłowie, ul. Brzeska 9, 33-130 Radłów w ramach projektu pn.: „Prowadzenie placówki wsparcia dziennego w formach połączonych – specjalistycznej i opiekuńczej- dla dzieci i młodzieży z terenu gminy Radłów w latach 2018 – 2020”.

Szczegóły w załączniku tutaj.

Obowiązek informacyjny zodnie z RODO: tutaj.

Rekrutacja na stanowisko socjoterapeuty 4

Stowarzyszenie na rzecz przeciwdziałania zjawiskom patologii społecznej „AMOS”, działające w przedmiotowym postępowaniu jako Zamawiający zaprasza do złożenia ofert na: Usługa świadczenia specjalistycznych usług socjoterapeutycznych na potrzeby Specjalistycznej Placówki Wsparcia Dziennego (SPWD) w Radłowie, ul. Brzeska 9, 33-130 Radłów w ramach projektu pn.: „Prowadzenie placówki wsparcia dziennego w formach połączonych – specjalistycznej i opiekuńczej- dla dzieci i młodzieży z terenu gminy Radłów w latach 2018 – 2020”.

Szczegóły w załączniku tutaj.

Obowiązek informacyjny zodnie z RODO: tutaj.