Radzenie ze stresem zakończ sukcesem

Opublikowano: czwartek, 13, czerwiec 2019

FIO2019a

Informujemy, że z dniem 10 czerwca 2019 r. Nieformalna Grupa Pedagogów kreA(K)TYWNI, działając w porozumieniu ze Stowarzyszeniem na rzecz przeciwdziałania zjawiskom patologii społecznej AMOS, rozpoczyna rekrutację uczestników do projektu:

Radzenie ze stresem zakończ sukcesem!

Projekt zakłada organizację cyklu warsztatów edukacyjnych, relaksacyjnych i artystycznych dla dzieci, dotyczących zjawiska stresu oraz szkolenia dla rodziców. Realizacja projektu odbywać się będzie w ramach konkursu 2019 FIO Małopolska Lokalnie Południe. Wieloetapowe działania realizowane będą w terminie od 01.07.2019 r. – 31.08.2019 r. na terenie Specjalistycznej Placówki Wsparcia Dziennego w Radłowie. Oferta skierowana jest do dzieci w wieku 6 -10 lat z terenu Miasta i Gminy Radłów oraz ich rodziców i opiekunów.

Rodziców i opiekunów chcących zapisać swoje dzieci na warsztaty lub chcących wziąć udział w szkoleniu informujemy, iż zapisy przyjmowane są osobiście w Specjalistycznej Placówce Wsparcia Dziennego w Radłowie, przy ul. Brzeskiej 9 lub telefonicznie pod numerem 533–727–323. Dodatkowe informacje dotyczące realizowanego projektu można uzyskać także osobiście w siedzibie Specjalistycznej Placówki Wsparcia Dziennego w Radłowie oraz telefonicznie pod numerem 533 – 727 – 323.

Projekt dofinansowany ze środków Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich i Województwa Małopolskiego.

FIO logo