Coraz bliżej Święta - przygotowania pełną parą

Opublikowano: poniedziałek, 10, grudzień 2018

przygotowania do świąt

Na Brzeskiej 9 pachnie już cynamonem i pomarańczą, a małe elfy szykują piękne dekoracje na kiermasz świąteczny (podczas wigilii na radłowskim rynku). Niezawodni Seniorzy z Klubu Seniora w Radłowie  upiekli już dla naszych wychowanków pyszne pierniczki, które będziemy niebawem dekorować słodkim lukrem. Brakuje tylko św. Mikołaja, ale wiemy z tajnych źródeł, że już za kilka dni pojawi się w Radłowie.

Ps. Jeśli nie macie jeszcze pomysłów na świąteczne prezenty zapewniamy, że podczas kiermaszu znajdziecie u nas wyjątkowe podarunki dla całej rodziny.

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach 9 Osi Priorytetowej Region spójny społecznie, Działanie 9.2 Usługi społeczne i zdrowotne, Poddziałanie 9.2.1 Usługi społeczne i zdrowotne w regionie, Typ projektu: C. wsparcie dla tworzenia i/lub działalności placówek wsparcia dziennego dla dzieci i młodzieży Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020.

loga unijne2